Gambar Hiasan
Mpumalanga (Afrika Selatan) : Angkara cemburu dan mengesyaki pasanganya mempunyai hubungan sulit dengan lelaki lain, seorang suami telah membalas dendam dengan meletakkan gam (super glu) pada 'alat' isterinya.

Pada mulanya timbul perasaan marah apabila menyangka isterinya telah tidur dengan bapa saudara sendiri setelah menghantar isterinya pulang ke rumah mereka di bandar Mpumalanga.

Lelaki berkenaan yang berusia 45 tahun telah mengunci isterinya itu dalam sebuah bilik tidur kemudianya memaksa wanita tersebut untuk menanggalkan pakaian sambil menghunus parang kepada mangsa.

Dia mengancam untuk memenggal kepala wanita itu jika tidak patuh kepada arahanya.

“Dia sebelum ini mengancam memotong tangan saya. Saya begitu takut. Dia mengarah saya baring dan kangkang. Dia kemudian mengambil glu dan menyapu pada kemaluan saya. 
“Saya menangis dan meminta dia berhenti, tetapi dia tidak peduli.”
Mangsa cuba untuk menanggalkan  gam berkenaan tetapi khuatir tidak dapat untuk melakukan hubungan intim lagi pada masa depan.

Menurutnya, dia mahu polis menahan dan penjarakan suaminya kerana bimbang lelaki itu datang dan bertindak lebih kejam namun lelaki itu telah melarikan diri selepas kejadian.

Post a Comment

Mazuki Mustaffa

{picture#YOUR_PROFILE_PICTURE_URL} Tadaa!!! {facebook#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}
Powered by Blogger.